L'ESTEL

L'ESTEL

dimecres, 22 de juny del 2016

QUÈ ENTENC JO PER AMOR?



Amor és tot allò que ens ha transmès aquesta experiència durant al llarg d’aquests extraordinaris  10 mesos. El teatre ha format part de les nostres vides tant privades com acadèmiques durant aquest últim curs escolar dins la dinàmica escolar de la Salle. El fet de treballar cada divendres, sempre fora d’horari escolar, envoltat de companys, i sobre tot d’amics que han facilitat la convivència i la cohesió d’un grup únic. 

Però dins d’aquest  gran grup que hem format, cal destacar-ne el paper del nostre director, Juan A. Serrano. No es tracta tan sols de la importància a nivell teatral del director,  un director  és això i molt més, i això es veu reflectit en l’obra final i amb tot el que ens ha ensenyat. Perquè ha estat un líder, una persona que ens ha guiat tant en els bons moments com en aquells que el camí era més complicat.

Molts pensaran que el resultat és el que més ens hem emportat d’aquesta experiència. Però  realment allò que ens ha enriquit ha estat tot el procés, tota la feina, tota la nostre il·lusió i tots els records que ens emportem a la nostra maleta de vivències i experiències personals i com a grup teatral.

El teatre ha aconseguit crear un vincle d’unió entre tots els membres del grup de teatre d’aquest any, perquè realment hem creat una gran família.

                                                                                  Roger Duran i Francesc Carandell  -  4t d’ESO

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada