L'ESTEL

L'ESTEL

dimecres, 22 de juny del 2016

NATACIÓ 4rt ESO



Durant les hores d’educació física del segon trimestre, els alumnes de 4t ESO vam anar a la piscina. Vam fer un curset de 10 dies durant els quals vam millorar la nostra tècnica i vam treballar els diferents estils. Cada dia en treballàvem un de diferent a través de diferents tècniques. Alguns alumnes, també van tenir la oportunitat d’aprendre a nedar.  

Els últims dies ens van ensenyar a jugar a waterpolo i a fer diferents jocs de relaxació dins l’aigua. A més, també ens van fer alguna classe de socorrisme. Durant aquestes, ens van ensenyar algunes tècniques per tal de salvar víctimes, fent simulacions per parelles. Certs dies, també vam tenir la oportunitat d’anar al jacuzzi al final de la classe. 

En general, podem descriure aquesta experiència com a gratificant ja que ens ha ajudat a perfeccionar i a millorar els nostres coneixements que teníem sobre la natació, i a més millorar la nostra salut, ja que és un dels esports més complerts. Va ser una manera diferent i divertida de fer educació física a l’escola.
Estel-Judit Martí i Emma Piera 4t ESO


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada