L'ESTEL

L'ESTEL

dimecres, 22 de juny del 2016

APRENEM MATES AMB LERNI



Aquest any hem posat en funcionament a les classes de matemàtiques l’aprenentatge de les matemàtiques amb l’ajuda de la plataforma SANGAKOO, que més tard es va associar amb una plataforma major LERNI.



El projecte consisteix en aprendre a resoldre problemes de forma cooperativa i la plataforma ajuda als alumnes a que sigui així. Els alumnes poden crear els seus propis problemes: enunciat i resolució, per tal que un altre alumne els faci i avaluï el problema. D’aquesta forma es generen sinergies molt positives entre l’alumnat.



L’escola ha tingut l’oportunitat d’entrar en un projecte de pilotatge amb el qual la plataforma i l’escola acordaven fer un estudi del grau d’impacte del projecte en el aprenentatge de les matemàtiques. Esperem podem treure molt de profit d’aquest estudi.



A més, el professorat i els alumnes han pogut durant l’any exposar millores per tal que la plataforma sigui encara molt millor. Moltes de les propostes fetes des de l’escola ja s’han posat en pràctica en la nova versió de la plataforma.



El proper curs, després de la bona experiència del projecte, l’escola té la intenció de continuar treballant part de les matemàtiques des de aquesta filosofia.


La nostra escola ha rebut el Premi Sangakoo a "L'escola més participativa" per més de 1.700 problemes creats i més de 3.800 interactivitats.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada