L'ESTEL

L'ESTEL

dijous, 16 de juny del 2016

A LA SALLE, INNOVACIÓ = MOTIVACIÓ

A la Salle hem incorporat la tecnologia al servei de la dinàmica pedagògica en el procés d’aprenentatge i de l'organització interna a favor de la millora contínua de la qualitat educativa.

El segon trimestre els alumnes de 2n, 4t i 5è  de Primària han participat en un programa pilot anomenat Snappet. Això ha implicat que es treballessin les matèries de matemàtiques, castellà i català utilitzant les tauletes digitals. L’objectiu és facilitar i millorar el procés d’aprenentatge mitjançant els últims avenços tecnològics, que permeten avaluar el nivell de cada alumne en funció de la seva evolució i de l’assoliment dels objectius establerts.

D’aquesta manera el professorat pot fer un seguiment del progrés dels alumnes en temps real, amb la possibilitat de visualitzar els resultats segons els objectius aconseguits i personalitzar  les activitats segons les necessitats de cada alumne.

L’alumne rep la correcció immediatament. Si està bé avança al següent exercici i si no, té l’opció de corregir-lo ell mateix, permetent-li aprendre del  seu propi error; d’aquesta manera se sent més motivat i interessat.

La Nora de Amaya de 2n explica que és molt divertit treballar amb Snappet “perquè podem treballar cooperativament quan trobem una dificultat i resoldre-la nosaltres mateixos".

En Martí Turró de 4t diu que: “Snappet ajuda a establir relacions amb la resta d’alumnes quan hi ha alguna activitat que costa més, treballar amb aquest programa fa que entengui més les coses que costen. Snappet, ajuda.”

La Marta Canals de 5è creu que “treballar la matèria de castellà amb Snappet es fa més agradable i més divertit. Els exercicis s’entenen millor i el fet d’anar progressant a mesura que va fent les activitats li proporciona seguretat. Snappet fa les coses més simples i ens motiva.”

Cal afegir que el contingut que es treballa segueix el currículum oficial, això fa que l’Snappet sigui una valuosa eina d’aprenentatge també des d’aquest punt de vista.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada