L'ESTEL

L'ESTEL

dijous, 23 de juny del 2016

ELS PROBOTS



APRENEM DIFERENT


En primer lloc us diem que som els alumnes de 6è i us volem explicar la nostra experiència amb els probots. 

Com ja sabeu, aquest any l’escola ha volgut afegir aquests probots per aprendre de manera més engrescadora; com per exemple,  entendre la geometria d’una forma més diverdita. Aquesta tècnica facilita que els alumnes es puguin divertir i aprendre millor.

Hem treballat amb els probots en grups cooperatius. Primer cada grup ha hagut de dissenyar un camp per començar a entendre el seu funcionament. 

Després ho hem aplicat a la geometria: estudi dels diversos tipus d’angles i de figures geomètriques de diferents formes i tamanys. 

Quan ja ho teníem una mica dominat, hem anat a fer una “classe” als alumnes de 3r. Ens ha agradat molt poder-ho explicar als més petits. Quina experiència més interessant!!! 

És el primer curs que treballem amb els probots i esperem poder-ho continuar fent.

Diuen que la robòtica és el futur, de fet ja està molt present en la nostra vida quotidiana, però encara ho estarà més els propers anys. És important conèixer el funcionament bàsic d’aquests aparells per entendre millor el nostre món i poder-lo millorar. Qui sap si serem capaços d’aportar alguna idea que faci més fàcil la vida de molta gent.

Ens ha agradat molt!!!
                                                                                         Alumnes de 6è A i B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada