L'ESTEL

L'ESTEL

dimecres, 29 de juny del 2016

AMPA

Aquest curs que hem deixat enrere ens ha permès engegar una nova etapa dins de l'AMPA de la Salle Santa Coloma de Farners. I no ha estat tant pel fet d'haver canviat algunes de les persones que en formem part sinó perquè ens hem adonat que calia actualitzar les maneres de portar a terme l'organització interna i com comunicar-nos millor amb l'exterior, és a dir, amb les famílies. De fet, vosaltres sou l'objectiu de la nostra feina voluntària i desinteressada i gràcies a la vostra aportació anual tenim la possibilitat d'organitzar activitats i col·laborar amb la nostra escola en tot el que podem i se'ns demana. 

En aquesta línia de canvis hem modificat el logo de l'AMPA, hem organitzat una festa final de curs més participativa i sorprenent, hem tirat endavant la llavor de la futura bibliopati i com ja acostumàvem a fer altres cursos hem continuat col·laborant en les activitats que organitza l'escola durant l'any. Segurament podríem arribar més lluny però no sempre disposem de prou recursos humans per fer-ho.

És per tot això que estem en disposició de rebre les vostres idees i suggeriments per millorar la nostra tasca. De fet, tots plegats formem part de l'AMPA de manera activa o puntual oferint els nostres coneixements i/o experiència. Així que us convidem a ser part activa de la comunitat educativa de la Salle aportant el granet de sorra que cadascú cregui que pot aportar. No dubteu a connectar-vos a la pàgina de recent creació facebook.com/sallefarners  i seguir l'actualitat de l'AMPA. De la mateixa manera, el web de l'escola ens ha reservat un espai on trobareu més informació lasallesantacoloma.net/ampa/. 
Gràcies per la vostra col.laboració i bon estiu!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada