L'ESTEL

L'ESTEL

dijous, 30 de juny del 2016

SALUTACIÓ

Benvolgudes famílies, 

Una vegada més arribem a final de curs gairebé sense adornar-nos que han passat deu mesos. A la nostra escola, han estat deu mesos madurant un procés de canvi per tal d’oferir-vos un projecte educatiu plenament actual i d’acord amb les exigències i els reptes que la societat exigirà als nostres alumnes. 

Aquest procés de canvi ens ha portat a uns deu mesos molt intensos d’aplicació de nous projectes i de noves dinàmiques que ens estan convertint en un centre de referència pel que fa a bones pràctiques: missions, snappet, artteràpia, robòtica, ... ; sense oblidar-nos del gran potencial dels nostres programes Destí, que són una marca d’identitat pròpia. 

Ja hem començat des de fa setmanes a treballar en el proper curs, donant forma a noves propostes educatives com el grup d’alumnes d’altes capacitats i alt rendiment acadèmic i també donant una transversalitat a la nostra escola per tal d’aprofitar el nostre potencial de 3 fins a 16 anys. Estem “cuinant” un curs 16-17 que es presenta molt i molt engrescador i en el que, com no pot ser de cap altra manera, els protagonistes seran els nostres alumnes. 

Agrair-vos la confiança que ens feu com a escola i com a equip humà i professional i assegurar-vos que cada curs donem el millor de nosaltres mateixos revisant-nos i reformulant-nos contínuament. 

Permeteu-me acabar amb unes paraules del discurs que vaig fer el dia del Finalista de 4t d’ESO:
“El que dóna bellesa i valor als acròbates i trapezistes no és el que fan quan estan subjectes, sinó quan són a l’aire. Aquests instants són els que converteixen un exercici en un espectacle. Són aquests breus instants a l’aire els que, encara que siguin curts, serveixen per justificar que l’home, ... si vol, ... vola.” 

Neus Martín
Directora de La Salle Santa Coloma de Farners

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada